älskade fredag

äntligen fredag, ganska skön dag, började med Historia och nu är det naturkunskap , efter det har jag tre timmar håltimme.. efter det matte och sen samhällskunskap. älskar den korta håltimmen hah :)
Efter skolan blir det kanske kolla lite på stan om jag hittar nått fint som man kanske kan ha på sig på dagen på valborg :)
jag vet vad jag ska ha på mig på kvällen.. tror jag hah :)
jag måste verkligen klippa mig.. verkligen måste för mitt hår ser ut som en ris buske...
men men slut gnällt nu.
ska köpa dessa tror jag :

tänk själv innan du tänker åt andra

Igår va jag sjuk så jag är riktigt trött idag och känner av allergin mer än allt annat och det suger, skulle kunna döda för att få det att försvinna..
Idag fick jag dra mig ur sängen för att komma upp, vill sova längre!
men just nu sitter jag och väntar på Ida eftersom hon har lektion och inte jag :D
vi har Matte  fem över halv 10 , sen efter det Engelska ,sen lunch och sist Bild och slutar Ida och jag för vi ska inte ha Svenska för vi måste hinna med 2 bussen , ganska skön dag alltså :)
Vi hade första fotbolls träningen på gräs igår och gissa om det va jobbigt, vaderna va inte riktigt vana med det, sen när man skulle slänga sig dunsta det bara, man är van att kunna glida lite fint, men absolut inte nu haha :)
jag skriver ett till inlägg sen tror jag :*

jag lever..

otroligt dåligt bloggande från min sida de senaste dagarna men har verkligen inte haft lust eller inte haft något roligt att skriva om. så det blir ett ganska långt inlägg nu så stå ut!
mitt lov har varit väldigt lugnt då jag inte gjort så väldigt mycket, träffat mycket olika folk och åkte till syster i bålsta , sen har det ju varit så underbart väder så jag har solat massor ! men skulle ju vara roligare om det syndes ! suck.
min påsk , som jag firade igår ( måndag) va mysig men min ''lilla'' släkt/familj, vi va tvunga att ha den igår eftersom alla skulle kunna komma.
men innan alla kom va jag i Heby och spelade derby mot Heby, det slutade med att jag höll nollan mot 13, ganska skönt att hålla nollan helgen innan serie premiär.woho.
just nu sitter jag i skolan, fast jag börjar 10:30, men jag ORKAR INTE cykla ner till bussen på morgonen eftersom jag bor i skogen ochd det bara finns en buss på morgonen,men senare idag hoppas jag på att jag slutar prick någonting så jag missar min buss precis så jag MÅSTE gå och köpa nått klädesplagg på HM som jag bara vill ha för pengarna jag fick av Farmor igår !
:*

bålsta

är i Bålsta hos syster, skriver när jag kommit hem !

våren är ungefär här nu

vilken vår sol det har kommit, legat ute och solat i 2 dagar nu, är som en röd tomat :$ ligger och solar i bikini och det e inte ens kallt, det är nästan som sommar värme wiewie :D
Idag har jag träning , sista innebandy träningen hoppas jag...
Hade match i söndags, träning måndag träning tisdag träning onsdag träning torsdag kanske... orkar inte :(((
är nästan helt matt nu, man blir lite seg av solen men det e så skönt så det gör mig absolut ingenting :D
kikar lite på kläder som jag verkligen ska köpa och nått jag verkligen ska köpa är jeansshortshängselbyxor, velat haft det ett tag nu så det ska inhandlas, beror på vad jag får för pengar till nästa månad
:*

no life

Jag har verkligen sjukt tråkgit nu, vill rida men hon som jag rider hoss hör inte av sig så e lite ledsen i ögat :(
men vi hade sista kval matchen i innebandyn idag , vinst med 5-1 så det va skönt :D
just nu sitter jag bara och kollar på tv och pratar lite på facebook chatten med roligt folk.
sitter och VILL klicka hem massa kläder från HM men kan inte... vill verkligen ha pengar :(
puss

ingen är perfekt

Är hemma idag, inte sovit nånting på 2 nätter nu plus att jag inte känner mig helt hundra .:(
gjorde nyss pannkakor, satt ute i solen en stund men det blåste lite så jag gick in igen.
har kollat klart på O.C , The last song och Dear John och jag har kommit fram till att paren i de filmerna är dom finaste eller vad man säger.
jag vill oxå !!
Dear John :
The last song :
The O.C

.....

dagen innan fredag, torsdag alltså, ganska skön dag med håltimme först sen matte sen engelska efter det lunch, efter lunchen är det bild , gick fan, verkligen fan.. är sur nu. Just nu har vi svenska sen slutar vi, skönt, då ska jag gå till Farmor och vara där till pappa kommer med Donken mat som vi ska äta sen ska jag ha match mot Arlanda, taggad chey, not !
Ida ska fixa min blogg snart så den ser lite mer intressant ut än mina inlägg haha, nej men nu måste jag läsa men jag orkar inte, hihi !
kär i tanken

rubrik

sitter och väntar på Ida nu eftersom hon har tyska och jag inte har någon lektion, ganska skönt, är hungrig som en gris men lunch efter det här så det är lugnt :)
igår kom jag hem sent efter träningen som faktist gick väldigt bra, vi körde lite övningar sen spelade vi match i 1 timme, riktigt kul va det :)
Idag efter skolan hoppas jag att min bror Martin hämtar mig, eller att han slutar ungefär samma tid som mig så han kan hämta upp mig för då skjutsar han hem mig så jag kan hämta tränings kläder sen följer jag med han hem och träffar mina små skitar och Malin , sen på träning som jag längtar efter !

juste har fått ett papper från akademiska att de ska höra av sig inom 3 måndader om mina fötter så det är på god väg ! :D
ny drog ! han är så bra så jag vill gråta !

när allt annat runt en är ens bästavän

Just nu känner jag mig helt slut i kroppen och tanken på att jag snart ska iväg på 2 timmars träning gör mig absolut inte piggare.
Idag va jag hemma bara eftersom det va resursdag , städade hela lägenheten , eftersom Morgan min bror som varit i Thailand i 14 dagar kommer hem, tyckte jag kunde vara snäll att städa hela den ordentligt då :) så snäll syster jag är !
Just nu sitter jag bara hemma och kollar på ett sjukt fint bröllop på tv,sådär perfekt så det är overkligt !
Imorgon blir det en hemsk skoldag som vanligt sen en efterlängtad fotbolls träning .
puss på det !

hejochhå

blir ett kort inlägg nu, är inte på humör, hade match idag och den behöver vi inte prata om.
fast innebandy matchen igår va riktigt rolig , ny position resulterade med 1 mål och 2 ass så är nöjd, för jag spelade bara 11 min ungefär :)
men nu ska jag ha lite familje mys så skriver jag imorgon
puss

happytimes

FREDAG äntligen ! sov i lägenheten så blev lite sent så trött som en gris i morse, skyndande  mig till station annars måste jag betala bussen och det orkar jag verkligen inte. Kommer till skolan och får reda på att vi inte hade lektion, ganska surt så nu sitter Emma och sjunger.. ganska högt haha :)
vi har naturkunskap sen, sen ska jag vänta på Emma så ska vi äta sen dra ner på stan i den underbara vår solen !
efter skolan ska jag hem och fixa lite sen får vi se :)

jag saknar min fina syster :(
dock gamla bilder men men !



...

sov inte en enda blund inatt, träningen va riktig rolig men det gick inte så bra :(
idag ska jag ha matte,engelska,bild och sen svenska sen slutar jag och då ska jag bege mig till lägenheten där jag ska fixa mat och sedan vänta på besök , kanske sen träning tror jag.. är inte alls sugen på träning efter senaste matchen.
OCH JAG ÄR SNART KLAR MED ALLA O.C AVSNITT !
jag måste skriva lite grejer till hisorian och svenskan så eftersom jag slutar ganska tidigt ska jag nog  göra det när jag kommer till lägenheten , ska nog gå och handla lite oxå :)
pussen
<3

<3

tänkte att det va dags att lägga ut en bild på min nya mann

malvina larsson var det va ?

ny dag idag.. och jag är så sjukt trött hela tiden, vet knapt vem jag är längre, haha
igår tränade jag inte för jag va verkligen inte på humör för att träna sen hade jag lite läxor att göra så drog hem till Alex och kolla lite O.C och sen pluggade vi :)
fick nyss reda på att historia läraren är sjuk så nu hoppas jag på att naturkunskaps läraren oxå är sjuk så har jag bara två lektioner idag , wiewie !
har på senaste tiden suttit och tittat lite på bilddagboken.se på gamla bilder, det är så roligt.
här kommer lite smakprov :

   RSS 2.0