I go for my dream !


two words one meaning


blond

bild på håret !


ingen rubrik

Ingen skola idag, kände att det va ganska onödigt för vi har bara idrott som jag inte kan vara med på endå och sen Matte som vi endå inte gör nått på !
Och jag tappade bort min mobil igår men hittade den imorse, eller mamma gjorde,ME LOVE MAMI <3
tråkgit inlägg men men,nu ska jag skriva lite historia och plugga lite, kul !

glad tjej !

Sitter i skolan och är glad, var precis hos Linda min frisör och klippte och färgade håret och blev super nöjd , är nästan blond tycker jag haha.
Ska försöka hitta en bild sen tror jag så ni får se !
Igår spelade jag match, gick väl inge vidare men vi spelade inte så dåligt, men vi mötte gamlis och dom va riktigt duktiga !
sen efter match kollade jag på Järlåsa-Morgongåva, derby som slutade med 4-2 till Järlåsa haha :)
missade nyss svenska lektionen, och nu ska jag ha håltimme med Ida eftersom vi gjort Engelska Nationella redan så det är skönt, hinner med 4 bussen , wie wie :D

the next three days

dåligt bloggande yes men har haft fullt upp och sprungit till det ena stället till det andra haha :)
men i torsdags till fredag sov jag hos bror och prata lite skit med han,sov ingenting på natten och spydde så gick inte till skolan på fredagen så var i lägenheten sen åkte jag hem.
Senare på dagen fixade jag mig och drog till Anna som vi skulle fira eftersom hon fyllde i onsdags.
Vi fixade mat och dukade och käkade och hade trevligt, hon öpnade presenter sen spelade vi lite kubb och lite spel inomus, Ida och jag var ju grymma!
sen fikade vi med kladdkaka ,kom hem runt 1 , kollade film sen somna jag !
Idag ska jag åka med mamma och pappa och hälsa på min moster och hennes nya hemma hos han, ska vara där en stund sen ikväll ska jag kolla fotboll med trevligt folk !
skriver senare idag.puss på dagen !
nya linnet.
149 kr ,Lindex.

skol kampen

Idag i skolan hade vi skolkapen, riktigt roligt , dock gick det inte så bra på kubben men resten av grejerna gick bra !
vi slutade på en delad tredje plats , faktist riktigt bra tycker jag :)
Har precis städat lite i brors lägenhet så nu luktar det gott och han är nöjd.
Ska sova här och hoppas att Morgan kan fixa lite mat för jag är hungrig .
skriver mer sen.

bubbly

It starts in my toes, 
And I crinkle my nose. 
Wherever it goes I'll always know, 
That you make me smile. 
Please stay for a while now. 
Just take your time, 
Wherever you go.


jag vill inte bara ha jag ska ha

Jag har bestämmt mig för när jag blir stor ska jag ha två hundar, en Jack Russel och en såndär Varg hund .

om du möter en människa utan leende - ge henne ditt

Hade precis engelska nationella muntligt, ganska helt ''okej'',hade med Ida och Emma så det var ganska lugnt :)
Idag har jag hel dag och det suger, jobbigt och drygt men men, efter skolan ska jag bara hem och sova tror jag, tror inte jag kan träna idag efter matchen igår,gick inte alls bra men fick en smäll, hon skulle skjuta på bollen men jag träffa bollen och hon mitt ben så det är svullet och äckligt.sååå...
Alla gratulationer till min älskade Anna Djursvik





Come and take me home


nationella

Nationella kan ta sig någonstans och speciellt när bussen är försenad så man verkligen måste vara stressad och inte hinner hämta sin miniräknare så man inte kan ränka ut talen och vet att man kommer få IG.
Underbar start på dagen !
Sängen va ovanligt skön imorse och kunde inte dra mig ur den till sista mintuten nästan, stessade i mig frukosten och klädde på mig och sminkade mig och platta håret sen sprang jag till bussen.
Satt brevid två sötnosar på bussen medans jag var helt död.
Sitter i skolan nu och väntar på att tjejerna ska bli klara med nationella så vi kan äta för jag håller på att dö av hunger, sista lektionen är idrott och den är efter lunchen så ganska skön lektion idag endå,får se vad jag ska göra på idrotten om jag kanske ska gymma eller vara med på lektionen, har ju faktist match idag, i Enköping, ganska segt men men måste ju försöka hålla humöret uppe nu så länge jag kan tills jag kanske börjar gå på ett par förbannade krykor :) ( jag måste plugga när jag kommer hem oxå)
Nej nu ska jag kolla klart på filmen som jag kikar lite på , så får alla ha en bra dag !

boys don't cry


the pain takes over

Jag har inte suttit vid datorn på hela helgen och det resulteras med zero inlägg, men nu är det ny vecka och nya tag eller vad säger man ?
Hade match i Lördags, förlust igen. Börjar tröttna starkt på det här nu,och tankarna snurrar runt hur man ska göra !
I veckan har jag ganska mkt att göra, har en svenska inlämning om Ken Ring, Matte nationella, Engelska nationella muntligt, Samhälls prov och Historia prov ja du fattar , ganska mycket, skulle inte förvåna mig om det kom något mer haha !
På torsdag är det skolkapen, jag ska köra lite kubb och är kapten för laget haha , får hoppas att det går bra :)


perfektion


heart

Ida Enqvist ,checka in :)

...


haha

En 92-årig man flyttade in på ett ålderdomshem där han mötte en 90-årig kvinna och det var kärlek vid första ögonkastet. Efter att ha tillbringat ett par veckor tillsammans sa mannen:
- Vi har ju passerat våra sexuellt aktiva år, så jag undrar om du skulle tycka att det var okej att bara hålla min penis i din hand?
Kvinnan blev först något förvånad över förslaget, men sa:
- Ja, inte kan det vara till någon skada att bara hålla i den.
Och de kommande veckorna kunde man hitta paret på en av parkbänkarna, kvinnan med mannens penis i sin hand. En dag dök dock mannen inte upp. Kvinnan blev orolig och gav sig ut och letade efter honom. Ett par bänkar längre ner i parken fann hon honom tillsammans med en annan kvinna. Den första kvinnan såg var att den andra kvinnan höll mannens penis i sin hand, hon blev mycket upprörd och skrek åt mannen:
- Jag trodde att vi hade något speciellt, men nu hittar jag dig i parken med en annan kvinna som håller din penis i sin hand. Vad har hon som inte jag har?
Mannen tittade upp med ett leende och sa:
- Parkinsons.
"Fotnot" "Parkinson är en sjukdom som bl.a gör så att man skakar vädligt mycket"

give me some ****

yes denna är min nu :*

when you are gone

shululu sitter i soffan med jordens huvudvärk som jag haft hela dagen, inte det roligare att ha i skolan , kan ju vara för det vidriga vädret.
hade två lektioner idag , svenska och matte, helt okej men ville helst hem och sova, nu sitter jag bara här och hade tänkt att göra det hela kvällen.
har nationella i Matte imorgon, hej IG !

våga säga nej

STESS , kan inte ta upp allt vi har i skolan just nu.. hur jävla mycket som helst men men bara att ligga i.
Just nu sitter jag i skolan.. suttit här i en timme. ska ha matte om 5 min sen håltimme igen sen lunch sen lite bild och sen svenska sen slut, efter skolan ska jag till Farmors lägenhet där hon har fixat mat åt mig, sen ska jag till stenhagen och ha innebandy träning haha .
jag är faktist lite sugen på innebandy men vet inte hur jag ska göra nästa år :( blir lite att fundera på ...
nej nu ska jag gå och ha lite matte ! puss

onsdag

Yepp onsdag .. inte direkt den bästa dagen på veckan... jag är hur trött som helst och ville bara ligga kvar i sängen imorse, somnade med samhällsboken i ansiket nästan igår så vaknade inatt att det va lite svårt att sova haha :)
Jag har ju ett gammalt prov som jag ska göra idag, försöka fixa mina betyg lite nu på sluttampen , men men det är ett måste ! och jag måste verkligen ligga i....
men vädret gör ju en på ett mycket bättre humör, dock är ju lite orolig över att det kanske blir en väldigt dålig sommar eftersom det är så fint nu på våren... bara hoppas på det bästa !
Idag har jag skola sen efter den som slutar runt 3 ska jag ha träning, ser lite fram emot den. Vill att den ska vara rolig nu för en gång skull ...
Förre matchen va jag lite taggad och tog några bollar men vi förlorade.. känns som jag måste vänja mig med det den här sesongen.
stod med i tidingen oxå, Sala tidningen  och bild och allt ;)
ska försöka ta bild på det så får ni se :*

tjenis penis

Sitter här i skolan och pluggar lite, börjar 14;45, helt sjukt jag vet men men :) haha
hade match igår .. den gick skit, stod dock med i tidningen igen :o
aja har inte så mycket att skriva om.
är dock sjukt sugen på tatuering just nu.. vet ungefär exakt vad jag vill ha , eller blandning av allt, men vet ej vart :(
blandning av allt det !

resumeeee

ÅH SÅ UNDERBAR HELG !
det e så skööööönt att fira valborg, stämmningen och alla glada och ja så bäst känsla :)
vi började i stan och satt lite överallt och träffade folk sen drog vi tillbaka till Järlåsa och käkade hos Lena, grillade pratade och drack lite, sen drog vi till Östervåla och där va de typ liten fest i några tält, det va riktigt roligt och trevligt och nytt folk :)
orkar inte skriva ett stort och långt inlägg nu skriver senare idag tror jag :D
puss på helgen :***h

   RSS 2.0