woho

Orkar inte blogga men tänkte berätta att : IMORGON ÅKER JAG TILL SPANINEN OCH DET SKA BLI SÅHÄR SKÖNT !

.....

Har kommit till ett svårt val då jag inte vet vilken av dessa två jackor jag ska köpa, båda är från Gina, den gröna finns i svart oxå, är lite sugen på svart men den va fin i båda färgerna. hmm får fundera vidare !

Matilda Wretman

Idag går mina tankar lite på min fina syster som fyller år, 22 hela år. Och 17 av dom har hon stått ut med mig, svårt att förstå hur hon orkar de !
Men syster fina jag är obeskrivligt stolt över dig, och glad över hur bra du fått det med allt !
Jag älskar dig syster, kan inte önska mig en bättre syster.
väldigt gammal men snygg bild !
Och kan tipsa er alla om hon är inom en liten tid en hudterapeut , vill du ha en ekologisk behandling så vet ni vart det finns (haha)

12:02

Sitter i biblioteket med Ida,Ronja och Matilda, Emma och Carro sitter en bit ifrån, måste egentligen plugga matte eftersom vi har matte prov sista lektion men jag är inte alls taggad på det, har fastnat på OneTreeHill , kollade nyss klart på sesong 1 och nerladdningen på sesong 2 går inte fort fram men det tar sin tid.
Igår va jag helt olik mig själv, var sur och typ ledsen, emo haha nej men visste inte va det va med mig .
SKITSAMMA!

forever alone


.

Philip Fabrelius

13-9-2011

Sitter i biblioteket Ida,Emma och Ronja, både Carro och Matilda är sjuka !
Hade idrott första lektionen, Ronja och jag gymmade , hade riktigt kul men jag känner endå att jag gjort nått, har väldigt ont i huvudet då jag har en lätt hjärnskakning från fotbolls matchen i lördags.
Slutar halv fem idag , inte taggad på de alls ,ska nog skita i sista lektionen kanske , jobba hemma lite istället för jag börjar känna mig yr och mår illa , jävla huvud !
onödigt inläggg ! men men ...

<3

fina vän !

Min fina vän

www.idaoline.blogg.se

.....


mellanmål

Sitter och väntar på att mamma elller pappa ska komma hem så jag kan få lite mat i magen, tog lite muslii istället.
Sticker iväg på träning sen!


Dagens

Kör på en dagens

jeans - bikbok
linne - carlings
kofta - hm
halsband - lindex
+
bruna skin skor, ljusbrun tubhalsduk och grön jacka


.....


''War is Peace, Freedom is Slavery, Ignorance is Strenght"


"Inget irriterar en manlig bilist mer än att köra bakom en dam som gör allting korrekt."

Sitter bredvid CARRO på Historia lektion, lämna in läxa nyss , duktig (eller)?
Dagen började väl inte som man ville, riktigt dryg Matte lektion med jordens drygaste matte lärare men men, maten gjorde en på bättre humör när det var hamburgare ,mums !
Idag ska jag nog bara hem och ta det lugnt tills jag ska sticka på träning , Innebandy, ser fram emot de, Har ju match imorgon mot Silverstaden, nervös !
Nu ska jag lyssna lite  Hej då
!
söta tjejer !

RUBRIK

Kikat runt på YouTube lite och hittat en grym tjej!

"Bara för att jag inte bryr mig behöver inte betyda att jag inte förstår."

Sitter på rast med Ida i biblan, ska åka tidigare idag för jag ska iväg och fixa en grej men det gör inget för man kan endå jobba hemma så jag gör det istället sen åker jag till Heby och är barnvakt :) Idag tog jag första pris för klantig het, drog en klidtackling på idrotten idag, på grus så jag har ett blödande sår på knäet, med plåster och massa skit på:)

Måndag

Hade precis Engelska, hade Matte på morgonen och sista lektionen börjar om 5 min med Svenska sen slutar jag, riktigt skönt bara åka hem och ta det lugnt, sova lite innan träningen :)
Träningen som jag har hört kommer bli rolig för mig, mycket avslut , kommer nog blir jobbig men alla kommer nog vara lite lama idag eftersom vi tog en underbar seger igår mot ESK ! 2-1 ,men hade inte så mycket att göra som tur va :)
Kollat lite på Idol och absolut hittat min favorit, tjejen som gjort egen låt som kommer bli en riktig hitt sen, Moa Lignell tror jag hon hette, rikitgt bra tjej !

"På TV visar de dig hur tvättmedel tar bort blodfläckar hur lätt som helst. Jag tror att om du har en T-shirt med blodfläckar överallt så är inte tvätten ditt största problem."

Sitter på en ganska helt tråkig samhälls lektion, vi ska skriva om EU och grejer men jag kollar på en skit dålig film och pratar lite med Ida, vi slutar 14:50 idag sen ska jag träffa upp min fina Elin , vi ska fika och prata om allt, behövs verkligen !
Igår hade vi ju match mot killarna, fy fan va bra dom va,vi förlorade med 9-3 , men det va helt ok eftersom vi aldrig spelat ihop oss eller någonting, min instats var väl inte den bästa men men :)
Men nu ska lektionen sluta så ska stänga ner datorn  !

<3


Denna söta filur får vara med på min blogg !




Du skona mig besegra, 
tills natten tar sitt slut.
Du ädla prins av kärlek, 
jag skäner dig en kyss. 
En kyss för hopp, 
en kyss för tro. 
En kyss för att livet
snart sin växt skall gro. 
Kom till mig, 
när nattens måne skiner, 
skiner för mig och för min kärlek. 
Du ädla prins, finns du?
Varför kommer du inte. 
Jag väntar här i månens sken
och än är du inte försen.

people talk about it every time, day in and day out,and the rest of your life.

Sitter i soffan och tar det lugnt, ska snart packa väskan för match, ska spela innebandy match mot 95 killarna i Heby, är galet taggad men endå lite nervös !
Skolan idag va helt ok, korta lektioner som va ganska roliga så jag ska inte klaga .
Jag har lite nya grejer jag köpt så jag lägger nog upp bild på det sen när jag kommer hem eller imorgon , Nej nu måste jag packa väskan , CIAO

love is like a another drug


Matilda Jansson suger

.

   RSS 2.0