Fredag

Tog en rejäl LCHF frukost så nu är jag mätt . Ikväll ska vi rulla mattor med laget haha tjäna ihop lite pengar , kul att umgås med laget oxå . Idag ska jag ut och springa sen plugga lite . Hoppas på fint väder bara !


Prince of charm

Va och hälsade på prinsen i veckan !


Bättre att komma hem till en katt än en man


Ny vecka nya tag

Japp måndag morgon igen , kändes som det var igår ! Men man kan inte gå runt och vara bitter för det :) min helg blev lugn och skön , va ju på bio med Walter och sen red jag och spelat massa Sims haha . Nippe och jag tog en liten tur men den va riktig rolig för han va pigg och va jätte duktig , lyssnade på allt osv . Man kan inte annat än älska denna varelse

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2420638/images/2012/pic_507bb6aae087c34d66c44b1c.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2420638/images/2012/pic_507bb6aae087c34d66c44b1c.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2420638/images/2012/pic_507bb6ca9606ee2bedce3daa.jpg" class="image">


People dont understand


Efterlängtad fredag

Riktigt skönt med fredag , min helg började på sjukhuset , fick mycket bättre svar än vad jag fått på ett år om mitt knä så det kanske blir operation , dom ska iallafall gå in och kolla i knäet . Titthåls operation typ . Äntligen nått som händer ! Ikväll ska jag bara ta det lugnt , plugga lite och kolla lite film . Imorgon ska jag umgås med min brorson Walter , vi ska kolla bio och mysa lite . Sen ska jag till stallet och hälsa på saknade Nippe !


Hej och hej då

Sitter och kollar på tv och försöker plugga lite teori och lite skola . Idag gick de skit bra på jobbet , bara roliga saker och tiden gick jätte fort vilket uppskattas ! Imorgon ska jag ta ledigt från skolan för jag måste plugga teori , dumt val kanske men mitt phsyke orkar inte med skolan så mycket just nu . Men men slut om de , skriver mer imorgon .


Välkommen

Idag var vi äntligen och hälsade på Matilda och Martin och lilla Noomi , hon va så liten och så fin . Så perfekt ! Nu sitter jag och tittar på Storvreta som spelar lite innebandy , hoppas på en kul match och det blir det eftersom dom möter dalen .
Känner att jag inte ler på många bilder och känner mig inte bekväm med det men här kommer en bild på det endå .


Why cant you understand the easy part


Hej älskade sport

Igår hade vi mys kväll hos sebbe med finaste människorna . Vi tittade på x factor och pratade massa skit och åt lite gott . Idag har jag kollat på mitt älskade lag som hade match mot alunda och jag fick sitta på bänken då knäet inte vill vara med mig . Men de är roligt att kolla när tjejerna spelar så sjukt bra , vi tog hem vinsten med 12-3 , riktigt skönt och de kommer behövas till nästa match . Ikväll ska vi träffas igen och umgås och idag blir det god mat och prat . Puss på det


Every girl need a smile

Kom hem för inte så längesen , hade en skön dag , hade tre lektioner men vi gjorde inget i klassrummet så vi satte på "bio" och kolla massa klipp på youtube , skön klass ! Sen gick jag direkt till lägenheten och la mig och sov i sammanlagt 1 timme , behövdes ! Pluggade lite teori oxå sen gick jag till bussen som var full som vanligt . Blir fler inlägg ikväll för jag har absolut ingenting för mig !


The big Apple

Sitter på lunch just nu , maten va Inge god alls så får bli ett äpple till lunch . Funkar de oxå ! Har inventerat större delen av dagen så tiden har ramlat iväg , skönt att jag slutar 3 idag så blir fyra bussen hem sen direkt till stallet och rida ut med två hästar . Puss


.


Måndag

Har placerat min rumpa på närakuten . Måste få spruta i knäet så jag kan sova och äta För smärtan kan jag inte komma ifrån sen ska jag försöka få reda på vad felet med knäet är om dom kanske kan få reda på de nu . Sen ska jag till lägenheten och ta det lugnt eftersom min första och enda lektion idag börjar klockan ett . Sen ska jag med en vän som ska fixa sin tatuering så kommer sitta där i någon timme . Ikväll blir det kolla min träning och kanske köra lite styrka , alltid roligt att träffa laget !


   RSS 2.0