Torsdag

Sitter just nu på lunch , 10 min kvar på lunchen sen blir det jobba i fyra timmar sen sluta ! Farmor bjuder på mat idag sen blir det sova järnet hos henne . Tar 5 min från henne till jobbet , galet skönt .
Sov som en Gud inatt så de va ingen vidare att gå upp idag , drog mig upp och fick stressa sen :(
Nu måste jag kila innan jag blir frestad av alla dessa goda saker som ligger över hela bordet ( går ju på gi så får inte äta )


Tisdag 07:36

Sitter på bussen påväg in till skolan , idrott första och då tänkte jag ta gymmet till en annan nivå , haha . Nej men tänkte träna upp knäet som jag måste göra någon gång ! Sen svenska sen ska jag hem och ut och springa och boxas lite . Ska nämligen börja att gånger i vikt från och med idag . Träna så mycket jag kan och inte äta kolhydrater . Började igår och det känns fortfarande bra .
Puss


Lördag

Ligger och halv sover hos Alexander , har varit i Heby och kollat damerna och herrarna blandats i olika lag och kört lite matcher , kul att kolla på ! Men ikväll blir de lag fest för hela slanten ! Herrarna kommer oxå vara där tror jag så de blir bara bättre ! Är taggad som fan , blir nog pris utdelning oxå eftersom vi vann serien . Wiho


SM - GULD

Hur jävla bra är inte det då ?!


snart hamnar någon av dessa i min brevlåda


ruggigt bra !


Romantiken

Sitter just nu på svenska lektion och pratar om skräck romantiken (?) inte de intressantaste men det funkar ! Det är redan den 18 april , jag tycker tiden går så himla fort , klagar inte men kanske lite för fort ... Aja vi slutar snart så då ska jag ta bussen hem , kanske rida vi får se , hoppas på de . Puss


"you make me feel like i can live one more day "

Sitter i data stolen igen och spelar Sims , redan gått i skolan . Hade idrott va med på de jag kunde , kul va de ! Sen va de svenska i 45 min , vi kolla på youtube klipp ....
Tog 11 bussen till gåvan . Det är det jag hunnit med idag .
Är glad för jag fick bränna igår när jag sola så ska fortsätta att sola så jag slipper se ut som en vampyr .


08:11

Hej alla söta , sitter på station nu , riktigt trött . Tog vanliga morgon bussen till stan för att slippa cykla sen (smart) bussen till Bålsta kommer 20 över , ska träffa syster idag , riktig syster hel dag . Riktigt mysigt , vi ska fika , bada och sola . Jag klagar inte !
Har på mig mitt linne som jag älskar , till de skinnjacka och jeans .


Just close youre eyes

Har precis lagat mat med mamma och städat rummet , hon försökte lära mig laga lax . Får smaka sen om den blir bra . Ikväll blir de sova ensam för ska upp tidigt och åka till Bålsta och träffa underbara syster och ha en hel syster dag för oss själva , vi ska bada , äta och sola . Massa mys helt enkelt .


Nytt

Detta inkasserades in idag .


Kära underbara april

Övningskör - check
Köpt fotbollsskor - check
Köpt knäskydd -check
Detta får resumera min dag , körde lite inne i stan med pappa och gjorde samtidigt lite ärenden .
När pappa säger :"jag kan inte lära dig så mycket mer nu " då då mår jag , känns bra att körningen sitter så jag kan plugga i 4 månader nu så får jag körkortet ! Jag är halvt kär i mina fotbolls skor , kommer bild sen !


Festligheter

Soffan är min bästavän just nu då den värmer mig . Ska kolla på Brynäs som börjar spela om 3 min , guldet ska hem !
Är lite sliten från igår då jag och några kompisar och Alexander firade två som fyllde 20, blev lite dricka , lite dans och massa prat med massa bra människor ,gillas . Vi tog 00:45 bussen hem och vi kröp direkt ner i sängen och somna efter de . Blev en långt inlägg , nu ska jag avrunda och se Brynäs vinna . Puss
Bilden visar lite av kvällen ! (inte jag på bilden )


Allt skulle vara så mycket bättre om du bara höll käften .


Bitch bitch bitch

Ligger just nu i Alexanders sköna säng och njuter av att se Brynäs leda ! Skulle vara så underbart om dom vann , närmare sm guld .
Alexander kommer nog hem snart från hans träning för då ska vi åka vidare hem till mig och sova , för imorgon blir det jobb .
Onödigt inlägg men bättre än inget , puss


Rampljus

Sitter och spelar Sims (äntligen ) varit ledig idag så passar på !
Har målat naglarna oxå , dom är inte klara och är inte de på bilderna heller .
Idag blir det till att kolla Brynäs krossa Skellefteå igen !


...

Saknar denna söta hingst

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2420638/images/2012/pic_197978638.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2420638/images/2012/pic_197978638.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2420638/images/2012/pic_197978638.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2420638/images/2012/pic_197978638.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2420638/images/2012/pic_197978673.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2420638/images/2012/pic_197978673.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2420638/images/2012/pic_197978673.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2420638/images/2012/pic_197978673.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2420638/images/2012/pic_197978969.jpg" class="image">


Onsdag

Kom precis hem och har hunnit äta lite fort , har ont i huvudet sen allt skrikande från alla skolor i fyrishov ! Ska ta en Alvedon blandat med godis , ska trycka i mig de sista påsk godiset sen ska jag börja ett hyfsat nyttigare liv , beach 2012 är snart här så måste börja röra på fläsket .
En av mins fina flätor jag går runt och gör


The time in your Life when you feel pain in everthing


Det duger inte att tala sanningen

Kom precis till skolan , börjar om en timme , känns ordentligt onödigt men men . Sitter mitt i skolan med Ida just nu och dom hade ingen lektion så det är prima skinkan !
När båda vi har slutat ska vi till Fyrishov och kolla friskole kampen , sen ska jag på stan och köpa upp mina 100 kr på hm .


R.i.p påsk

Påsken blir bara sämre och sämre för varje år som går , man orkar inte äta lila mycket godis som när man var liten och man vill knapt ha godis längre . Det positiva med påsken är lovet ...tack för mig.


Malvina tipsar

Vill ni lukta gott utan att använda parfym , köp en body splash . Jag har en från hm som kostade 30 kr , luktar godare än parfym och håller nästan längre än parfym .


The Sims

Sitter för övrigt och spelar Sims just nu , går bra som fan ( ursäkta språket ) .
Senare ikväll ska jag kolla på Alexanders match , i regnet, inget jag föredrar .
En hyffsad ny bild på moi


Ett två tre fyra fem

När jag slutade åkte jag och Emma med bussen till Årsta . Emma skulle tatuera sig , blev riktigt bra och jag stod och var avundsjuk bara ..
Men hon gjorde fem svalor som står för henne och hennes familj , fin mening med den och den blev bra ! Efter de mötte vi upp Ronja och Matilda på waynes och tog en snabb fika . Lyckorus


Million dollar smile

Japp är som ni märker tillbaka till bloggen , tog en liten bloggpaus .
Nu lät jag som värsta super bloggaren men så står det inte till . Men är tillbaka och bloggar väl lite när jag kan ! Puss på rumpan


Nytt i garderoben

Köpte ett linne idag inne på hm som jag gillar mer och mer desto mer jag kollar på den .


   RSS 2.0